Начало ВОДЕЩИ НОВИНИ Тарикат! Шофьор почти паркира „Голф“-а си в заведение във Враца
Тарикат! Шофьор почти паркира „Голф“-а си в заведение във Враца

Тарикат! Шофьор почти паркира „Голф“-а си в заведение във Враца

272
0
Паркиране „по учебник“ пред бившето кафе „Флирт“ в центъра на Враца разгневи читател на BulNews.bg. Възмутеният врачанин ни изпрати няколко снимки, които са повече от показателни за наглостта и некадърността на някои от шофьорите.
На фотосите се вижда неправилно паркиран автомобил „Фолксваген Голф“, който е спрян на тротоара точно пред входа на вече бившето заведение.
Явно за шофьора на любимото на перничани возило няма никакво значение, че паркирането по тротоара е напълно забранено. По всичко личи, че някои хора мислят града ни за наистина дълбока провинция, в която могат да правят каквото си искат напълно безнаказано.
„Спират както си искат. Не се съобразяват с никого. Голям зор е видял да паркира така. Явно това е някой тарикат от работниците, които преоформят визията и подготвят обекта за новата му дейност“, недоволства читателят.
Този автомобил е поредният, паркирал по тротоарите на Враца, а съвестните жители на града под Околчица не престават да се противопоставят на безхаберието на неграмотни шофьори, които са си въобразили, че ще останат безнаказани.

272

Коментари

коментари

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.