Начало ВОДЕЩИ НОВИНИ Момчил Младенов официално встъпи в длъжност като областен управител на Враца
Момчил Младенов официално встъпи в длъжност като областен управител на Враца

Момчил Младенов официално встъпи в длъжност като областен управител на Враца

275
0

Днес новият областен управител на Враца Момчил Младенов официално пое щафетата от Малина Николова. Церемонията по предаване на властта се състоя от 10 часа в заседателната зала на областната администрация.
В началото на церемонията Николова представи отчет за дейността си по времето на управление от 1 декември 2014 година до днес, като призова Младенов да продължи добрите и успешни практики. След отчета на Малина Николова, новият областен управител заяви, че в работата му няма място за реваншизъм и очаква от служителите на администрацията да работят за благото на хората от региона. Оказва се, че засега в екипа на новия управник ще останат на постовете си като заместници Мирослав Комитски и Ирина Иванова. Младенов бе категоричен, че няма да престане да напомня с работата си на управляващите, че в областта хората живеят най-бедно от целия Европейски съюз и това трябва да се промени с реални действия, а не само с обещания.
„Основната ни цел е провеждането на едни нормални и честни избори в област Враца. Ще осигурим и условия за нормално функциониране на териториалните институции на държавата, добра координация между тях и спокойно изпълнение на техните задължения. Аз си поставям и още една задача – администрацията да придобие едно човешко отношение към хората от област Враца. Аз лично няма да гледам с високомерие от позицията на властта и призовавам всички служители да се държат по този начин“, заяви при приемането на властта Момчил Младенов.
На изпроводяк бившият областен управител Малина Николова благодари на колегите си за положените усилия и добрата работа в администрацията.
„Оставам ваш приятел. Във всяко едно отношение можете да разчитате на мен. Продължете работата си енергично, качествено и показвайте във всеки един момент колко можете. Тук е мястото да благодаря и на правителството на Бойко Борисов, за всичко което направи за област Враца. Благодаря и на народния представител Петя Аврамова, която беше до мен и заедно успяхме да направим всички наши цели и задачи реализуеми“, заяви Малина Николова.
След официалната част бе извършен водосвет на кабинета на Младенов, за да се изгонят „лошите сили и дяволчета“ и да встъпи в длъжност на пречистено място.

275

Коментари

коментари

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.