Начало ВОДЕЩИ НОВИНИ ЕДИНОДУШНО! ГЕРБ-Враца номинира Бойко Борисов и Цветан Цветанов за депутати
ЕДИНОДУШНО! ГЕРБ-Враца номинира Бойко Борисов и Цветан Цветанов за депутати

ЕДИНОДУШНО! ГЕРБ-Враца номинира Бойко Борисов и Цветан Цветанов за депутати

277
0

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и заместник–председателят на партията Цветан Цветанов бяха номинирани за кандидати за народни представители от Общинската организация на ГЕРБ – Враца. В подкрепа на кандидатурите им гласуваха всички 138 присъстващи на събранието на партията. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Членовете на врачанската структура подкрепиха единодушно със 137 гласа „за” номинацията на областния координатор на ГЕРБ – Враца и народен представител в 42-то и 43-то Народно събрание инж. Петя Аврамова, която не участва в гласуването за нейната кандидатура.

Общо 15 бяха номинираните кандидати за народни представители от Общинската организация на ПП ГЕРБ – Враца, като трима от тях си направиха отвод. Освен Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Петя Аврамова, номинации получиха Томислав Дончев, Красен Кръстев, Найден Найденов, Иван Динков, Иван Иванов, Тодор Иванов, Венелин Хубев, Александър Владимиров, Венко Стоев. Отвод си направиха номинираните д-р Костадин Шахов, Малина Николова и Инна Борисова.

Окончателното решение за подреждането на кандидатите за народни представители в листата на ПП ГЕРБ – Враца е на Изпълнителната Комисия на партията.

Припомняме, че по-рано и ГЕРБ Монтана номинира Борисов за народен представител.

277

Коментари

коментари

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.