Начало ВОДЕЩИ НОВИНИ Женски бой в Мездра! Майка и дъщеря млатиха позната
Женски бой в Мездра! Майка и дъщеря млатиха позната

Женски бой в Мездра! Майка и дъщеря млатиха позната

348
0

Женски бой между три дами изправи на нокти полицията в Мездра, научи BulNews.bg. Скубането на коси и дрането с нокти били толкова ожесточени, че шашнали жителите на железничарския град.
Зрелището се разиграло на 30 май миналата година, когато майка и дъщеря налетели на бой на своя позната. В центъра на раздора бил опитът на набитата да наклевети младото момиче пред баща й. Докато се заформял скандала, девойката се опитвала да убеди баща си, че нейната позната е лъжкиня, но след като жената продължила разказа си девойката побесняла и се спуснала с плесници и шутове. От там се включила и майката, която помагала на дъщерята да набият тяхната семейна позната. В семейната свада бащата останал само очевидец на случващото се.
За нанесения побой майката и дъщерята получили солени глоби, но обжалвали присъдите пред окръжния съд във Враца.
Момичето е наложена глоба в размер от 3000 лева и обществено порицание, което да се изпълни чрез обявяване на присъдата в рубриката „Компютърен справочник“ на ТВ „Враца“. Наказанието на майката е идентично с това на дъщерята, която ще трябва да плати и 1500 лева обезщетение за претърпени неимуществени вреди, а майката 2 000 лева имуществени и неимуществени вреди на пострадалата.
Обжалването на присъдите на майката и дъщерята е заради пропуски и неразпитани свидетели, за което магистратите от Враца прекратиха производството и върнаха делото за ново разглеждане в съда в Мездра

348

Коментари

коментари

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.