Начало БОЛНА ТЕМА Съпруга откъсна с голи ръце тестисите на мъжа си
Съпруга откъсна с голи ръце тестисите на мъжа си

Съпруга откъсна с голи ръце тестисите на мъжа си

1.75K
0

Румънка откъсна тестисите на мъжа си с голи ръце, след като той не й купил цветя за 8 март и отказал да й помогне с домакинската работа. 39-годишният Йонел Попа от град Васлуй бе приет по спешност в болница с разкъсан скротална торбаслед яростната атака на жена му, 40-годишната Маринела Бенеа Майката на едно дете хванала съпруга си за тестисите и яростно ги дръпнала по време на скандал. В резултат на нападението единият тестис на Попа останал да виси извън разкъсания скротум заедно с кожа.

В болницата той бил опериран по спешност и в момента е в стабилно състояние. След инцидента госпожа Бенеа заяви, че не знае собствената си сила и добави, че съпругът й е заслужавал това, което му се е случило.

„Йонел получил за надница бутилка вино вместо пари и се прибра пиян у дома. Когато се напие, той става различен човек. Цяла нощ ме караше да наглеждам огъня, за да не му е студено, а аз го направих, за да не се караме. На сутринта разгърнах пердето и му казах да свърши някои работи, или поне да ми помогне с домакинската работа. Той обаче се разкрещя, че нямам право да му заповядвам. Тогава аз му казах, че той не е никакъв мъж и го хванах за тестисите”, разказа жената.

1745

Коментари

коментари

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.